Известие

Collapse
No announcement yet.

лампа за AIRBAG

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• лампа за AIRBAG

Момчета помагайте,
    когато ми слагаха аларма са ми сваляли акумулатора (или поне +) и след това ми светеше лампата за еърбега. Отидох и ми изчистиха грешката в сервиз (отчело беше грешка в пасажерския еърбег). След това си минах около 1000 км без проблем, но сега докато караше жена ми светна отново. Освен, че жена ми по принцип си е виновна, имате ли други идеи?
    Дали ако сваля минуса на акумулатора и за колко ще се изчисти грешката и ако се появи отново - тогава да ходя на сервиз.
    Не ми се плаща за повторно чистене на грешки и така на всеки 1000 км.
    Има ли друг патил от подобен проблем?
    Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Re: лампа за AIRBAG

Първоначално публикувано от gorang
    Момчета помагайте,
    когато ми слагаха аларма са ми сваляли акумулатора (или поне +) и след това ми светеше лампата за еърбега. Отидох и ми изчистиха грешката в сервиз (отчело беше грешка в пасажерския еърбег). След това си минах около 1000 км без проблем, но сега докато караше жена ми светна отново. Освен, че жена ми по принцип си е виновна, имате ли други идеи?
    Дали ако сваля минуса на акумулатора и за колко ще се изчисти грешката и ако се появи отново - тогава да ходя на сервиз.
    Не ми се плаща за повторно чистене на грешки и така на всеки 1000 км.
    Има ли друг патил от подобен проблем?
    Че са ти видели гршката е ясно ма че не е пасажерския еърбег също е ясно Има малко бъгче в тия коли особенно като почнеш да местиш пасажерската седалка от време на време светва Ако минаваш към софия ела до сервиза ще те отърва от проблема завинаги Прецакани са ти кабелите за кантара и/или за еърбега в седалката
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Bobo само кажи как ти е работното време и къде точно е адреса на сервиза и съм при теб. Даже днес пътувам до София, но в неделя едва ли....
      Ааа, аз нямам възглавница в седалката, само две са.
      Alfa Romeo Stelvio 2.2 JTDm Q4 Lusso, Alfa 166 2.4 JTD 20V, Alfa 159 2.0 JTDm, Piaggio NRJ Power DT; EX: Alfa Romeo Giulietta MA; Alfa Romeo 166 JTD; Alfa Romeo 156 SW 1.9 16v JTD; Alfa Romeo 156 2.4 jtd, Alfa 147 TS, Chrysler Grand Voyager 2.8

Comment

Първоначално публикувано от gorang
        Bobo само кажи как ти е работното време и къде точно е адреса на сервиза и съм при теб. Даже днес пътувам до София, но в неделя едва ли....
        Ааа, аз нямам възглавница в седалката, само две са.
        http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814

Ами да затва съм написал и/или - начи е кантарчето
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

като ми оправят задната броня, че един спря в мен онзи ден, ще гледам да се откубна от работа и идвам, аз на лс съм те питал и други работи...

Comment

Здравейте, и при мен се появи този проблем след като изтрихме грешката на същия ден, пак светна.Странното е, че се осеща по трудно движение на волана казаха ми, че възможно това да е лентов кабел за еърбега, който се намира в кормилната уредба.

Comment

При мен светна след като си свалих километража за да му сменя изгорелите крушки,и като го закачих отново и светна за грешка в airbag.
              sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
              Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Така и така сте възкресили темата и аз да попитам нещичко....

На мен ми свети лампата на еърбега, която се намира на екранчето, което показва коя врата е отворена. Доколкото знам това е шофьорския бег. Ходих на диагностика, но неможаха да изчистят грешката. Какво следва ?
                Колата е от подписа.
                Alfa 156 1,6 TS ex
                Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Не могат да я изчистят, щото още я има. Казаха ли ти поне каква е?
                  166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                  ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

и при мен се получи грешка на шоф. airbag ,изчистиха ми я,но след извесно време докато карах и пак светна.някой има ли идея от какво може да е
                    sigpic
                    Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                    http://vbox7.com/play:mb32a77d3a

Comment

Васко при мен положението е същото от половин година..аз лично смятам , че ми е забил компютъра на въздушните, защото няколко пъти я закачвахме и нямаше никаква връзка с него. Ако имаш контакт с него по всяка вероятност дразнителят се крие в кабелите

Comment

ами предния път се върза и я изчистиха, пробвах преди няколко деня нестана,дава някаква прекъсната верига в масата
                        sigpic
                        Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                        http://vbox7.com/play:mb32a77d3a

Comment

Това и на 156-цата и на една Либра сме го гонили. Проблема (обикновенно) е в контакта на буксите. Закачете колата на компютър и вижте коя торба дава грешка. Откачете акумулатора, пийте една бира (15-тина мин) и почистете буксата. Обикновенно се намира под седалката. Отворете я, ако можете леко я затегнете (има как с тънка отверка да я натиснете) и я напръскайте с контактен спрей. Закачете всичко обратно (букса и акумулатор), изчистете грешката и стискайте палци да не се появява отново.

Ако неможете да се вържете вижте си кабела дали е правилен. Ако е наред е много вероятно централата да е изгърмяла.
                          Subaru Legacy 3.0R
                          Ex: Alfa Romeo 156 Sportwagon 2.4 JTD 140+bhp
                          sigpic

Comment

bratle imam go absolutno sashtia problem s lampi4kata na airbag-a.....nadiavam se nekoi da moje da pomogne...

mod edit:
                            Колега, добре дошъл! Моля пиши на кирилица занапред, както е по правилата на форума.
                            Last edited by tonov; d.m.y г., 22:27.

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
                              Не могат да я изчистят, щото още я има. Казаха ли ти поне каква е?

Ами не помня вече каква беше, защото ходих отдавна и вече се примирих с нея. След това разпитах отново за това и ми казаха, че било някакъв проблем с централата и можело след свалянето й да се оправи.....
                              Alfa 156 1,6 TS ex
                              Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
                              Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Working...
                              X